Iclebo robotstøvsuger

Iclebo Plus robotstøvsugeren, fra Omtech, er en automatisk robotstøvsuger med en efter sigende god sugekraft og kraftig børste som rengør i dit hjem yderst effektivt. Den kan indstilles til at rengøre automatisk på bestemte tidspunkter, f.eks. hver dag og i helt op til 4 timer om dagen.

Iclebo plus har et flot design, og den skånsomme kørsel gør at den passer ind i de fleste hjem. Iclebo robotten kører forsigtigt hen til forhindring, da der er indbyggede sensorer, som gør at den derved ikke kører ind i forhindringer. Maskinen bruger både sine børster, som den fejer med, og suger samtidig støv med det indbyggede vaccum sug. Af gode ting ved modellen er det indbyggede Hepa filter, som udover den gode opsamlingsgrad også er let at rengøre.

Iclebo plus robotstøvsugeren har to sugestyrker, som er på 50w eller 70w. Derudover indeholder maskinen, som flere andre robotter, naturligvis også en sidebørste som gør at den kommer helt ind i hjørner og kan køre langskanten af dit rum. Robotten kører på alt fra trægulve, fliser, klinker og gulvtæpper, og returnerer automatisk til sin ladestation når den mangler strøm.

I alt har robotstøvsugeren 8 sensorer, så den kan mærke forhindringer hele vejen rundt, og stopper før den kører ud over trapper eller ind i ting. Den kan også køre på løse tæpper, dog skal man på tæpper med frynser stoppe frynserne op under tæppet. Robotten er 10 centimeter høj, og kan derfor komme under de fleste møbler.