Robotstøvsuger til kontor

En stor udfordring på de fleste kontorer er rengøringen – enten en udfordring i forhold til udgifterne, tidsforbruget eller fleksibiliteten. Dette kan dog løses ved anskaffelse af tekniske hjælpemidler.

Ulempen ved de nuværende robotstøvsugere, er at de fleste kun tager op til 100 kvadratmeter, hvilket kan blive et problem på helt store åbne kontorlandskaber. En løsning kan dog være at opdele rummet i to arealer, og have to robotter kørende eller skiftevis flytte den fra dag til dag.

På flere store virksomheder er der typisk placeret en robotstøvsuger i hvert rum, udover at spare på rengøringen, sørger det for at der er rent hver dag. Man kan f.eks. programmere robotstøvsugeren til at starte automatisk hver nat, hvilket gør at man møder ind til et rengjort gulv hver dag.

Som supplement til en robotstøvsuger kan man også få en automatisk gulvvasker, som er perfekt til hårde gulve. I stedet for at støvsuger vasker den gulvet, men denne løsning er mere manual, da robotten skal tages frem efter behov.